ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen Tanssikoulu Tanssitiimin lukukauden 2020-2021 tunneille ja ilmaisille kokeilutunneille (vk 34-35) alkaa 6.7.2020.

Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Tunnit toteutetaan ilmoittautumisten perusteella. TPO-päälajiemme tunnit toteutetaan mikäli tunnille ilmoittautuneita on 8 ja muiden lajiemme tunnit, mikäli ilmoittautuneita on 10. Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden, eli mikäli et jatka keväällä syyslukukaudella aloittamiasi opintoja, muista peruuttaa oppilaspaikkasi kirjallisesti 11.12 mennessä (ei koske 5/10/20x-kortin ostaneita tai kokeilutunneille osallistuvia). Mikäli ryhmä, josta olet kiinnostunut, on ilmoittautuessasi täynnä, voit jäädä odotussijalle. Kokeilutunneille osallistuminen ei sido oppilasta opintojen jatkamiseen, mutta koska varaamme oppilaspaikat ilmoittautumisten peruusteella, ilmoitathan, mikäli et jatka opintojasi kokeilutuntien jälkeen.

Oppilaaksi ilmoittaudutaan osoitteessa: https://tanssikoulu_tanssitiimi.myclub.fi/flow/profile/new

ILMOITTAUTUMISOHJEET:

  1. Rekisteröi uusi jäsentili Tanssitiimin MyClub-oppilasrekisteriin.
  2. Ilmoittaudu ryhmään Tanssikoulu Tanssitiimi ja Tanssitiimin oppilaat 2020-2021.
  3. Ilmoittaudu osallistujaksi valitsemiesi viikkotuntien “tapahtumiin” – lisäämme sinut oikeisiin ryhmiin “tapahtumiin” ilmoittauduttuasi.
  4. Tutustu koulutussääntöihimme
  5. Valitse tuote ja maksutapa

Mikäli käytät MyClub-sovellusta jo muissa harrastuksissasi, voit valita kohdan “Ota jäsentili käyttöön”.

MyClub – sovellus ei anna valita sukupuolta, koska sovellukseen on ohjelmoitu jostain syystä vain kaksi vaihtoehtoa. Tällainen kahden vaihtoehdon malli ei tue tanssikoulun arvoja, joten jätimme kentän valinnan pois ilmoittautumislomakkeestamme.

Jos et vielä tiedä, mille tunneilla haluat osallistua, voit valita tapahtumaksesi ilmoittaudu oppilaaksi 2020-2021, jolloin osaamme ottaa sinuun yhteyttä ja voimme yhdessä valita parhaiten sinulle sopivan ryhmän tai ryhmät.

Voit ilmoittautua osallistujaksi myös kalenteriin merkittyjä viikko-tunteja/kursseja klikkaamalla tai valitsemalla viikkotuntisi/kurssisi oheisesta tuntilistasta:

TANSSIKOULU TANSSITIIMI Oy

Tuureporinkatu 13E 80 20100 TKU

tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com

+358447753270

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse

tai puhelimitse virka-aikaan

%d bloggers like this: