ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Tanssitiimin tunneille ja kursseille ilmoittautuminen, tiedotus ja laskutus tapahtuu jäsenrekisteripalvelu MyClubissa. Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tunnit ja kurssit toteutetaan ilmoittautumisten perusteella. Ilmoittautuminen on sitova. Laskutus on osittain automatisoitu – huolehdithan, että jäsenrekisterin maksutapa- ja tuote kentät ja muut laskutustiedot ovat aina ajan tasalla. Mikäli osallistut opetukseen lukukausimaksulla, riittää, että ilmoittaudut ensimmäiselle tunnillesi. HUOM! Ilmoittautuessasi ensimmäistä kertaa, joudut täyttämään osan henkilötiedoista kahdesti – 1. kerralla luodaan käyttäjätunnus MyClubiin ja 2. kerralla Tanssitiimin jäsenrekisteriin. MyClub-tunnustasi voit käyttää myös muualla.

Uusi käyttäjätunnus:

https://tanssikoulu-tanssitiimi.myclub.fi/flow/profile/new

Kirjaudu sisään:

https://tanssikoulu-tanssitiimi.myclub.fi/login

Ilmoittautumisohjeet (uusi oppilas):

  1. Luo uusi käyttäjätili Tanssitiimin MyClub-oppilasrekisteriin.
  2. Ilmoittaudu Tanssikoulu Tanssitiimin oppilaaksi täyttämällä jäsenlomake. HUOM! Valitse jäsenlomakkeen kentässä “ryhmät” Tanssikoulu Tanssitiimi ja Tanssitiimin oppilaat (lukuvuosi)
  3. Ilmoittaudu valitsemallesi kurssille/tunnille valitsemalla “tapahtumat”. Etsi oikea tapahtuma ja valitse (v) osallistun. Riittää että ilmoittaudut ensimmäiselle tunnillesi. Poissaolosta voit ilmoittaa omalle opettajallesi MyClubissa valitsemalla “omat tapahtumat” – oikea tapahtuma – (x) en osallistu.

Ilmoittautumisohjeet ( jo aiemmin mukana ollut oppilas):

  1. Kirjaudu MyClubiin omilla käyttäjätunnuksillasi.
  2. Tarkista, että jäsenrekisteriin kirjatut tiedot ovat ajan tasalla.
  3. Ilmoittaudu valitsemallesi kurssille/tunnille valitsemalla “tapahtumat”. Etsi oikea tapahtuma ja valitse (v) osallistun. Riittää, että ilmoittaudut ensimmäiselle tunnillesi. Muista ilmoittaa poissaolostasi omalle opettajallesi whatsapissa tai MyClubissa valitsemalla “omat tapahtumat” – oikea tapahtuma – (x) en osallistu.

HUOM! Mikäli käytät MyClub-sovellusta jo muissa harrastuksissasi valitse kohta “Ota jäsentili käyttöön”.

TANSSITIIMIN KALENTERI:

%d bloggers like this: