ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄTKAUDELLE ON NYT KÄYNNISSÄ!

Ilmoittaudu kevätkaudelle oppilasrekisteri MyClubissa. Otamme uusia oppilaita mukaan kaikkiin ryhmiin. Oppilastiedotteet ja laskut lähetetään MyClubin kautta, joten käytäthän ilmoittautuessasi sähköpostia, jota luet säännöllisesti. Syyskaudella lukukausimaksun maksaneiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen, ellei henkilötietoihin tai valittuihin tunteihin ole tullut muutoksia. X-kerran kortilla tai harrastuskausikortilla osallistuneiden/osallistuvien täytyy ilmoittautua uudelleen kevätkaudelle. Harrastuskausikortilla osallistuvat ilmoittautuvat tunneille hankkeen nettisivujen kautta. Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Tunnit toteutetaan ilmoittautumisten perusteella. TPO-päälajiemme (nyky, jazz, baletti ja steppi) tunnit toteutetaan mikäli tunnille ilmoittautuneita on 6 ja muiden lajiemme tunnit, mikäli ilmoittautuneita on 8. Voit halutessasi jäädä jonotussijalle, mikäli ryhmä, on ilmoittautuessasi täynnä. Ilmaisille kokeilutunneille (2kpl) osallistuminen ei sido oppilasta opintojen jatkamiseen, mutta koska varaamme oppilaspaikat myös kokeilutunneille tuleville, ilmoitathan viiveettä, mikäli et jatka opintojasi kokeilutuntien jälkeen.

Luo uusi käyttäjätunnus osoitteessa:

https://tanssikoulu-tanssitiimi.myclub.fi/flow/profile/new

Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi:

https://tanssikoulu-tanssitiimi.myclub.fi/login

Ilmoittautumisohjeet (uusi oppilas):

  1. Rekisteröi uusi jäsentili Tanssitiimin MyClub-oppilasrekisteriin.
  2. Ilmoittaudu ryhmään Tanssikoulu Tanssitiimi ja Tanssitiimin oppilaat 2020-2021.
  3. Ilmoittaudu osallistujaksi valitsemiesi viikkotuntien “tapahtumiin” (huom! ilmoittauduthan vain ensimmäiselle tunnillesi) – lisäämme sinut oikeisiin ryhmiin “tapahtumiin” ilmoittauduttuasi.
  4. Tutustu koulutussääntöihimme
  5. Valitse tuote ja maksutapa
  6. Osallistujaksi ilmoittautuminen tarkoittaa oppilaspaikan varaamista ko. ryhmään – älä peru osallistumistasi, vaikka et pääsisi tunnille. Opettaja kirjaa ylös osallistuneet.

Ilmoittautumisohjeet (vanha oppilas)

  1. Kirjaudu MyClubiin käyttäjätunnuksillasi
  2. Tarkista, että henkilötietosi, valitsemasi tuote ja maksutapa ovat ajan tasalla. Päivitä henkilötietoihin myös postiosoite!
  3. Valitse tunnit tapahtumista. HUOM! Ilmoittaudu vain kauden ensimmäiselle tunnille riippumatta siitä pääsetkö osallistumaan sille vai et. Opettaja merkitsee paikalla- ja poissaolijat MyClubiin.

Mikäli käytät MyClub-sovellusta jo muissa harrastuksissasi, voit valita kohdan “Ota jäsentili käyttöön”.

Tanssitiimin ONLINE-tunnit:

Tanssitiimi tarjoaa nyt tanssinopetusta ja kehonhuoltoa ONLINE – Tervetuloa!

ONLINE-tunneille voit osallistua livestreamin välityksellä tai katsella tallenteen silloin kun sinulle parhaiten sopii – tunneille osallistuminen on nyt siis mahdollista silloin ja siellä missä haluat! ONLINE-opetuksessa voit halutessasi myös keskeyttää katselun ja jatkaa myöhemmin tai vaikka vaihtaa tuntia kesken harjoituksen, jos keho tuntuu kaipaavan jotain muuta. Livestream-tallenteet ovat katsottavissa. 30 vrk julkaisusta. Voit siis katsoa tallenteita niin usein kuin haluat ja harjoitella halutessasi vaikka päivittäin. Katselu onnistuu kätevästi millä tahansa älylaitteella.

ONLINE-tunnit ovat avoimia perustason tunteja. Tarjoamme ONLINE-opetusta nyt kaikissa päälajeissamme (nyky, baletti, jazz, steppi, kehonhuolto, pilates ja akrobatia), jotta löytäisit juuri oikean harjoituksen jokaiseen hetkeen. ONLINE-tuntien avulla voit siis kehittää ja ylläpitää omaa lajiosaamista tai vaikka rauhoittua kiireen keskellä hetkeksi huoltamaan ja hellimään kehoa ja mieltä. Tanssitiimin ONLINE-tunneilla harjoittelet turvallisesti omien, tuttujen opettajien ohjauksessa. Jokainen tunti on suunniteltu juuri meidän oppilaillemme!

ONLINE-tunneille ilmoittaudut kätevästi MyClubissa (ks. Tapahtumat – Tanssitiimin ONLINE-tunnit). Ilmoittauduttuasi saat pääsyn suljettuun Tanssitiimi ONLINE – Facebook ryhmään. ONLINE-tunneille osallistut hintaan 35€/kk ja sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan. Tanssitiimin tanssin taiteen tuki ry:n jäsenenä saat ONLINE-palvelun etuhintaan 20€/kk. Antoisia hetkiä tanssin ja kehonhuollon parissa!

Kauden alettua voit ilmoittautua osallistujaksi myös kalenteriin merkittyjä viikko-tunteja/kursseja klikkaamalla tai valitsemalla viikkotuntisi/kurssisi oheisesta tuntilistasta:

TANSSIKOULU TANSSITIIMI Oy

Tuureporinkatu 13E 80 20100 TKU

tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com

+358447753270

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse

tai puhelimitse virka-aikaan

%d bloggers like this: