ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Tanssitiimin tunneille ja kursseille ilmoittaudutaan oppilas- ja jäsenrekisteri MyClubissa. Uudet oppilaat ovat tervetulleita kaikkiin ryhmiin! Oppilastiedotus ja laskutus tapahtuu MyClubin kautta, joten ilmoitathan meille sähköpostin, jota luet säännöllisesti. Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa lukukauden kerrallaan. Tunnit toteutetaan ilmoittautumisten perusteella. Ilmoitathan osallistumisestasi tunnille MyClubissa valitsemalla (v) osallistuu tai (x) ei osallistu. Huom! älä peruuta osallistumistasi tapahtumaan mikäli et pääse osallistumaan. Opettaja kirjaa ylös läsnä olleet.

Luo uusi käyttäjätunnus osoitteessa:

https://tanssikoulu-tanssitiimi.myclub.fi/flow/profile/new

Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi:

https://tanssikoulu-tanssitiimi.myclub.fi/login

ILMOITTAUTUMINEN (uusi oppilas):

  1. Luo uusi käyttäjätili Tanssitiimin MyClub-oppilasrekisteriin.
  2. Ilmoittaudu Tanssikoulu Tanssitiimin oppilaaksi täyttämällä jäsenlomake. (Jäsenlomakkeen kentässä “ryhmät” ilmoittaudu ryhmiin Tanssikoulu Tanssitiimi ja Tanssitiimin oppilaat)
  3. Ilmoittaudu valitsemallesi kurssille/tunnille valitsemalla “tapahtumat”. Etsi oikea tapahtuma ja valitse (v) osallistun. Riittää että ilmoittaudut ensimmäiselle tunnillesi. Poissa-olosta voit ilmoittaa omalle opettajallesi whatsapissa tai MyClubissa valitsemalla “omat tapahtumat” – oikea tapahtuma – (x) en osallistu.

ILMOITTAUTUMINEN (vanha oppilas)

  1. Kirjaudu MyClubiin omilla käyttäjätunnuksillasi.
  2. Tarkista, että jäsenrekisteriin kirjatut tiedot ovat ajan tasalla.
  3. Ilmoittaudu valitsemallesi kurssille/tunnille valitsemalla “tapahtumat”. Etsi oikea tapahtuma ja valitse (v) osallistun. Riittää, että ilmoittaudut ensimmäiselle tunnillesi. Muista ilmoittaa poissa-olostasi omalle opettajallesi whatsapissa tai MyClubissa valitsemalla “omat tapahtumat” – oikea tapahtuma – (x) en osallistu.

HUOM! Mikäli käytät MyClub-sovellusta jo muissa harrastuksissasi valitse kohta “Ota jäsentili käyttöön”.

TANSSITIIMIN KALENTERI:

%d bloggers like this: