TANSSIVA ILTAPÄIVÄKERHO

Tanssikoulu Tanssitiimin Tanssiva iltapäiväkerho – toiminta käynnistyy syksyllä 2021!

Tanssiva iltapäiväkerho on 1-6-luokkalaisille suomen- ja ruotsinkielisille turkulaisille suunnattua matalan kynnyksen harrastustoimintaa, jonka tarkoituksena on innostaa lapsia liikunnallisen elämäntavan ja tanssiharrastamisen pariin. Voit osallistua omien aikataulujen mukaan yhtenä- kolmena päivänä viikossa (ma, ke ja pe) klo 13-17 aikavälillä. Tanssivassa iltapäiväkerhossa tutustut uusiin kavereihin, opit tanssi-ilmaisun perusteet, kokeilet erilaisia tanssityylejä ja vietät koulun jälkeen aikaa mukavan, rennon ja aktiivisen tekemisen parissa (dancemix = nyky/jazz/show/street).

“Tanssi-iltis/Dans-eftis” on kivaa vaihtelua koulujen omiin iltapäiväkerhoihin osallistuville. Kun harrastamaan pääsee suoraan koulusta, on illalla enemmän aikaa perheelle ja kavereille! Tanssiva iltapäiväkerho toteutetaan “kielikylpynä” – opettajat puhuvat molempia kotimaisia kieliä ja opetuksessa käytetään myös ruotsin kieltä.

Psst. Iltapäiväkerhon tanssituntien aikataulut täsmentyvät vielä, kun koulupäivien ja koulujen omien iltapäiväkerhojen aikataulut ovat paremmin selvillä. Puolalankoulun ja Cygnaeuksen 1-3.lk oppilaat haetaan tanssikoululle (Tuureporinkatu 13 E 80) koulun pihasta sopimuksen mukaan. 3-6.lk oppilaat saapuvat ja poistuvat tanssikoululta itsenäisesti.

Toimintaa järjestetään yhteistyössä Turun keskustan peruskoulujen kanssa.

Kiinnostuitko? Lue lisää – ladattavan PP-esityksen löydät sivun ylälaidasta

%d bloggers like this: