KURSSIT

KEVÄTKAUSI 2023

Ilmoittautuminen kursseille MyClubissa (katso ohjeet: https://tanssitiimi.com/ilmoittautuminen/) tai sähköpostitse (tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com – osallistujan/osallistujien nimi/nimet, kurssin/ kurssien nimet, sähköpostiosoite ja puhelinnumero). Lähetämme sähköpostitse ilmoittautuneille linkin jäsentilin aktivoimiseksi.

AIKUINEN & LAPSI 2-5v. TANSSII, 10x60min

Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi (Tuureporinkatu 13 E 80)
Aika: 31.1.-11.4.2022 tiistaisin klo 16.00-17.00 (ei opetusta 21.2.)
Opettaja: Annika Puras
Kurssimaksu: 120€/pari
Oppilasminimi: 7 (paria)

Kurssikuvaus:
Aikuinen ja lapsi tanssii-kurssilla 2-5-vuotiaat lapset tanssivat yhdessä oman läheisen aikuisen kanssa. Tunneilla lähestytään leikin, mielikuvituksen ja liikkeen avulla mm. erilaisia tunteita ja niiden säätelyä ja arjen ihmeitä. Tanssilla vahvistetaan myönteistä suhdetta liikkumiseen ja omaan kehoon, lapsen motorista kehitystä ja aikuisen ja lapsen välistä myönteistä vuorovaikutusta. Yhteinen tanssiminen on ennen kaikkea mahdollisuus pysähtyä yhdessä arjen keskellä ilon ja luovuuden äärelle.

Tunnilla lapset tanssivat paljain jaloin. Päälle vaatteet, joissa on mukava liikkua ja vesipullo mukaan.

AIKUISBALETTI / Iiris Peuraniemi 5x 75 min + 5x75min (kurssia jatketaan!)

Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi (Tuureporinkatu 13 E 80)
Kurssi 1: Aika: 5.2.-12.3. sunnuntaisin klo 18-19.15, huom! 12.3. klo 18.30-19.45 (ei tunteja 19.2.)

Kurssi 2: Aika: 19.3. klo 18-19.15, 26.3. klo 16.30-17.45, 2.4. ja 16.4. klo 16 – 17.15, sekä 23.4. klo 17.15-18.30
Opettaja: Iiris Peuraniemi
Kurssimaksu: 80€
Oppilasminimi: 8
Ilmoittautuminen: MyClub tai sähköpostitse tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com

Kurssikuvaus:
Kurssilla opetellaan klassisen baletin alkeita ja tanssijalle tärkeitä perustaitoja. Kurssilla baletin tekniikkaan, liikekieleen, ilmaisuun ja sanastoon tutustutaan rennossa ilmapiirissä ja omaa kehoa kuunnellen. Aikuisbaletti antaa ryhdikkään olemuksen ja kehittää kehonhallintaa, keskittymiskykyä, voimaa, liikkuvuutta, rytmitajua, koordinaatiota ja tasapainoa. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kurssi sopii uutta harrastusta aloittaville ja perusteiden kertaamisesta kiinnostuneille. Kurssin tavoitteena on innostaa tanssiharrastamisen jatkamiseen. Tuntiasuna on istuva asu, jossa on mukava liikkua, sekä puuvillasukat tai balettitossut. Pitkä tukka kiinni ja juomapullo mukaan.

KONTAKTI-IMPROVISAATIO / Saana Talja 1-2x 4 h

Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi (Tuureporinkatu 13 E 80)
Aika: la 11.2. ja la 18.2. klo 15-19
Opettaja: Saana Talja
Kurssimaksu: Yksi ilta 25 €, molemmat illat 45 €
Ennakkoilmoittautuminen: sähköpostitse saanatalja@gmail.com

Kurssikuvaus:
Tervetuloa tanssimaan temppuilevampaa kontakti-improvisaatiota!
Kontakti-improvisaatio on tanssi-improvisaation muoto, jossa liikutaan välillä painoa jakaen ja fyysisessä kontaktissa muiden tanssijoiden kanssa ja välillä soolona. Tutustumme kahtena lauantaina kontakti-improvisaatioon tanssiteknisemmällä otteella – improilua ja vapaata liikettä unohtamatta! Kokeilemme liikkeitä ja reittejä, joiden olen kokenut olevan hyödyllisiä kontakti-improvisaatiossa ja avaavan lisää mahdollisuuksia ja suuntia tanssille. Et kuitenkaan tarvitse aiempaa kokemusta kontakti-improvisaatiosta osallistuaksesi!
Keskitymme liikkeisiin ja temppuihin kontakti-improvisaation näkökulmasta, mutta kurssi sopii myös nykytanssin kontaktitekniikasta kiinnostuneille. Työskentelemme muun muassa oman kehon keskustan hahmottamisen, painovoiman hyödyntämisen ja painon jakamisen, toisen kehon kuuntelun, leikillisyyden ja oman liikkeen löytämisen parissa. Kontakti-improvisaatio kehittää luottamusta omaan kehoon, improvisaatiotaitoja, tasapainoa, reaktiokykyä ja kehotietoisuutta. Voit osallistua molemmille tai vain toiselle kerroista.

STEPIN ALKEET / Minna Karesluoto 10x 60 min

Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi (Tuureporinkatu 13 E 80)
Aika: 11.2.-6.5., lauantaisin klo 14-15 (ei tuntia 25.2., 8.4. tai 22.4.)
Opettaja: Minna Karesluoto
Kurssimaksu: 120 €
Osallistujaminimi: 8
Ilmoittautuminen: MyClub tai sähköpostitse tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com

Kurssikuvaus:
Steppi on rytmikäs ja mukaansatempaava tanssilaji, joka sopii kaikenikäisille! Steppiä tanssitaan nahkakengillä, joiden kärjissä olevien kovien metallilevyjen napautuksista, iskuista ja raahauksesta lähtee erilaisia ääniä. Steppikengät toimivat siis tanssilajissa rytmisoittimena. Stepin alkeiskurssilla opetellaan steppaamisen alkeistaitoja ja perusrytmikuvioita. Alkeiskurssin jälkeen voit siirtyä tason 1-2 ryhmään, joka harjoittelee viikoittain koko lukukauden ajan. Ensimmäiselle kerralle tarvitset mukaan mukavat vaatteet, juomapullon ja istuvat kengät, joissa on vähän korkoa.

LUOVAN JA TERAPEUTTISEN LIIKKEEN, TANSSIN JA RENTOUTUKSEN WORKSHOPIT / Roosa Kanerva (Tuulen tanssi) 1-5 x 75min

Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi (Tuureporinkatu 13 E 80)
Aika: 26.2., 5.3., 12.3., 19.3. ja 26.3., sunnuntaisin klo 13.00-14.45
Järjestäjä: Tuulen tanssi
Opettaja: Roosa Kanerva
Kurssimaksu: 1x 35 €, koko kurssi 150 €
Osallistujaminimi: 4
Ilmoittautuminen ja kyselyt: tuulentanssi.rk@gmail.com tai 0400836599

26.2. Kurssi alkaa – oman kehon liike ja liikkumattomuus
5.3. Menneisyys
12.3. Tulevaisuus
19.3. Nykyhetki ja vuorovaikutus
26.3. Rakkaus ja kiitollisuus

Kurssikuvaus: “KUKA MINÄ OLEN? – Kehollinen ja liikkeellinen tutkimusmatka omaan itseen” Luovan ja terapeuttisen liikkeen, tanssin ja rentoutuksen kurssilla pysähdymme kehomme äärelle. Lähdemme tutkimaan itseämme ja elämäämme liikkeellisesti erilaisten yksilö, – pari-, ryhmä- sekä kehotietoisuusharjoitusten, mielikuvamatkojen ja rentoutuksin avulla. Tukena käytämme myös kirjoittamista ja piirtämistä. Viiden kerran kurssi on prosessinomainen matka itseesi. Sukellamme menneisyyteen ja kurotamme kohti tulevaa. Perusta kaikelle sisäiselle tutkimiselle on nykyhetki ja siinä oleminen. Siihen juurtuminen. Vahvistamme lempeää ja hyväksyvää läsnäoloa oman itsemme äärellä sellaisina kuin jokaisessa hetkessä olemme. Jokaisen kerran lopussa käytämme n.15 minuuttia tehden erilaisia syvärentoutuksia tunnin teeman mukaan. Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista tanssi, – tai liikuntataustaa, vaan voit osallistua kurssille juuri sellaisena kuin olet. Täällä voit olla juuri sitä mitä olet, ei tarvitse lähteä yrittämään mitään, vaan saat olla sitä mitä olet tässä hetkessä. Kaikkine tunteinesi, liikkeinesi ja ajatuksinesi. Kurssi on tarkoitettu käytäväksi kokonaisuutena, mutta voit osallistua myös kertaluontoisesti. Toivon etukäteen ilmoittautumista!

OMA LIIKE – IMPROVISAATIO JA KOMPOSITIO / Sofianna Salmi 1 – 2x 90 min

Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi (Tuureporinkatu 13 E 80)
Aika: la 11.3. klo 15-16.30 ja su 12.3. klo 15-16.30
Opettaja: Sofianna Salmi
Kurssimaksu: 1 päivä 10 €, molemmat päivät 20 €
Ilmoittautuminen: MyClub tai sähköpostitse tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com

Kurssikuvaus:
Oma liike – Improvisaatio ja kompositio – tiiviskurssilla heittäydytään omaan luovaan ilmaisuun ja liikkeeseen. Improvisaatiolla tarkoittaa ohjaavan ajatuksen tai idean pohjalta hetkessä tuotettua liikettä. Kompositiolla puolestaan tarkoitetaan improvisoidun liikkeen paketoimista lyhyen tanssisommitelman muotoon. Kurssilla tehdään yksilö- ja ryhmäharjoitteita ja tutustutaan erilaisiin tehtäviin, jotka tukevat oman liikkeen tuottamista lajista riippumatta. Kurssi on suunniteltu kahden päivän kokonaisuudeksi, mutta voit halutessasi osallistua vain toiselle kerroista. Kurssi on avoin kaikille! Lämpimästi tervetuloa!

PARITANSSIN ALKEET INTENSIIVIKURSSI / Satu Hakamäki 2x 120 min

Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi (Tuureporinkatu 13 E 80)
Aika: la 11.3. klo 16.30-18.30 ja su 12.3. klo 16.30-18.30
Opettaja: Satu Hakamäki
Kurssimaksu: 50 €
Ilmoittautuminen: MyClub tai sähköpostitse tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com

Kurssikuvaus:
Kurssilla käydään läpi tanssiasennon, viennin ja seuraamisen alkeet sekä tutustutaan tanssilajeista foksiin, fuskuun ja valssiin. Aiempaa kokemusta paritanssista ei tarvita. Voit osallistua yksin, kaksin tai porukalla. Varusteiksi vesipullo ja mukavat vaatteet.

Emme tee oletuksia osallistujien sukupuolesta, suuntautumisesta tai viejän ja seuraajan rooleista. Toimintaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita. (https://tanssitiimi.com/turvallisemman-tilan-periaatteet/)

Katso myös – Paritanssin alkeisjatko tiiviskurssi 17.3.-28.4.!

JAZZTANSSIN PIONEERIT / Sofianna Salmi 1 – 4x 90 min

Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi (Tuureporinkatu 13 E 80)
Aika: la 18.3., su 19.3., la 25.3., ja su 26.3. klo 15-16.30
Opettaja: Sofianna Salmi
Kurssimaksu: 1 päivä 10 €, 2 päivää 20 €, 3 päivää 30 € tai kaikki päivät 40 €
Ilmoittautuminen: MyClub tai sähköpostitse tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com

18.3. Jack Coley
19.3. Alvin Ailey
25.3. Gus Giordano
26.3. Bob Fosse

Kurssikuvaus: Jazztanssin pioneerit – tiiviskurssilla sukelletaan jazztanssin kehittymiseen vaikuttaneiden tanssitaiteilijoiden tyyleihin ja näkemyksiin jazztanssista. Kurssilla inspiroidutaan ja otetaan vaikutteita merkkihenkilöiden tanssityyleistä ja – tekniikasta. Jokaisella kerralla tutustutaan uuteen tyyliin ja tunnelmaan. Tiiviskurssi on jaettu neljään eri kertaan. Voit siis joko osallistua koko kurssille tai vain joillekin kerroista. Kurssi on suunnattu perustason tanssijoille, mutta haastetta löytyy myös pidempään jazzia harrastaneille! Lämpimästi tervetuloa!

PARITANSSIN ALKEISJATKO / Satu Hakamäki 6x 90 min

Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi (Tuureporinkatu 13 E 80)
Aika: 17.3.-28.4., perjantaisin klo 18.30-20.00 (ei tuntia 7.4.)
Opettaja: Satu Hakamäki
Kurssimaksu: 120 €
Ilmoittautuminen: MyClub tai sähköpostitse tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com

Kurssikuvaus:
Kurssilla keskitytään omaan tanssiasentoon sekä vientiin ja seuraamiseen, jatketaan foksin, fuskun ja valssin harjoittelemista sekä tutustutaan hitaaseen valssiin (englantilainen valssi). Kurssin taso on alkeisjatko, eli oletuksena on, että osallistujilla on ainakin alustavat perustiedot viennistä ja seuraamisesta sekä foksista, fuskusta ja valssista. 11.-12.3. järjestetään parintanssin alkeet -tiiviskurssi, jolla saa tarvittavat tiedot alkeisjatkokurssia varten, jos aiempaa paritanssikokemusta ei ole. Voit osallistua yksin, kaksin tai porukalla.

Emme tee oletuksia osallistujien sukupuolesta, suuntautumisesta tai viejän ja seuraajan rooleista. Toimintaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita. (https://tanssitiimi.com/turvallisemman-tilan-periaatteet/)

NYKYTANSSIN TIIVISKURSSI / Ilona Salonen 120 min + 90 min

Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi (Tuureporinkatu 13 E 80)
Aika: la 1.4. klo 15.15-17.15 ja su 2.4. klo 9-10.30
Opettaja: Ilona Salonen
Kurssimaksu: 1d 30 €, 2d 50 €
Osallistujaminimi: 8
Ilmoittautuminen: MyClub tai sähköpostitse tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com

Ilonan viikonloppuworkshopilla sukelletaan nykytanssin ja improvisaation maailmaan.
Kurssi koostuu erilaisista tanssillisista ja funktionaalisista harjoituksista, joissa muun muassa keveys, valppaus ja tilallisuuksien harjoittaminen ovat läsnä. Monipuoliset improvisaatiotehtävät taas tarjoavat turvallisen tilan luovan potentiaalin tutkimiselle ja uuden kokeilulle. Kurssi rakentuu tuntien edetessä kohti moniulotteisempaa tanssijan- ja esiintyjäntyötä, jossa tanssin ilo, liikkeen flow ja luovuus ovat läsnä. Ilonaa inspiroivat mm.
Linda Kapetanea, Jozef Frucek (RootlessRoot / Fighting Monkey) ja Judith Sánchez Ruíz.
Kurssi sopii tanssin harrastajista ammattilaisiin.

Ilona Salonen on freelance-tanssitaiteilija, joka työskentelee esiintyjänä, koreografina ja
opettajana Suomessa ja muualla Euroopassa. Koulutukseltaan Ilona on tanssinopettaja
(AMK) ja tanssijantaiteen maisteri (TeaK). Lisäksi hän on opiskellut SEAD / Salzburg
Experimental Academy of Dancessa, Itävallassa. Ilonaa kiehtovat etenkin
improvisaatiotyöskentely sekä eri taiteen- ja tieteenalojen rajapinnoilla toimiminen. Viime
aikoina hän on työskennellyt mm. MP-kollektiivin ja Fern Orchestran projektien parissa.

Kuva Mikko Juntura

AIEMMIN JÄRJESTETYT KURSSIT:

NYKYTANSSIN JA JAZZIN ALKEET, taso 1-2, 8x75min 100€


Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi (Tuureporinkatu 13 E 80)
Aika: 25.9. – 27.11.2022 sunnuntaisin klo 16.00-17.15 (ei opetusta 18.10. vk 42 tai isänpäivänä 13.11.)
Opettaja: Varmistuu myöhemmin
Kurssimaksu: 100€
Oppilasminimi: 7 hlöä

Lajikuvaus:
Nykytanssi on vuorovaikutteinen ja ilmaisuvoimainen tanssilaji, jolle on ominaista tilan, tasojen ja liikelaatujen monipuolinen käyttö ja improvisaatio. Jazztanssi puolestaan perustuu musiikin ja liikkeen väliseen rytmikkääseen vuoropuheluun. Lajille ominaisia ovat koordinaatiota vaativat vauhdikkaat käsien ja jalkojen liikesarjat, mehukkaat siluetit, kehonosien isolaatiot, sekä hypyt ja piruetit.

Kurssikuvaus:
Kurssilla opetellaan nykytanssin ja jazzin alkeita ja kaikille tanssijoille tärkeitä perustaitoja. Lajien tekniikkaan, liikekieleen, ilmaisuun ja sanastoon tutustutaan rennossa ilmapiirissä ja omaa kehoa kuunnellen. Kurssilla opitaan kehon kannatuksen ja linjaamisen perusteet, sekä turvallinen tapa harjoitella. Tanssiharrastus kehittää kehoa kokonaisvaltaisesti ja innostaa monipuoliseen liikkumiseen. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kurssi sopii uutta harrastusta aloittaville ja perusteiden kertaamisesta kiinnostuneille. Kurssin tavoitteena on tarjota valmiudet tanssiharrastamisen jatkamiseen. Tuntiasuna on asu, jossa on mukava liikkua. Paljaat jalat tai puuvillasukat. Pitkä tukka kiinni ja juomapullo mukaan.

AIKUISBALETIN ALKEET, taso 1-2, 8x75min 100€


Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi (Tuureporinkatu 13 E 80)
Aika: 25.9. – 27.11.2022 sunnuntaisin klo 14.45-16.00 (ei opetusta 18.10., vk 42 tai isänpäivänä 13.11.)
Opettaja: Varmistuu myöhemmin
Kurssimaksu: 100€
Oppilasminimi: 7 hlöä

Lajikuvaus:
Baletti on monipuolinen ja teknisesti haastava tanssilaji, jolle tyypillistä on määrätyn estetiikan tavoittelu erilaisten illuusioiden luomiseksi. Baletti on länsimaisen taidetanssin vanhin muoto, ja lajin pitkät perinteet antavat sille aivan erityisen luonteen. Suosittelemme balettia kaikille tanssijoille, sillä kaikkien taidetanssilajien tekniikat pohjautuvat balettitekniikkaan.

Kurssikuvaus:
Kurssilla opetellaan klassisen baletin alkeita ja tanssijalle tärkeitä perustaitoja. Kurssilla baletin tekniikkaan, liikekieleen, ilmaisuun ja sanastoon tutustutaan rennossa ilmapiirissä ja omaa kehoa kuunnellen. Aikuisbaletti antaa ryhdikkään olemuksen ja kehittää kehonhallintaa, keskittymiskykyä, voimaa, liikkuvuutta, rytmitajua, koordinaatiota ja tasapainoa. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kurssi sopii uutta harrastusta aloittaville ja perusteiden kertaamisesta kiinnostuneille. Kurssin tavoitteena on innostaa tanssiharrastamisen jatkamiseen. Tuntiasuna on istuva asu, jossa on mukava liikkua, sekä puuvillasukat tai balettitossut. Pitkä tukka kiinni ja juomapullo mukaan.

PARITANSSI, taso 1-2, 6x75min 80€/hlö


Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi (Tuureporinkatu 13 E 80)
Aika: 30.9. – 11.11., perjantaisin klo 17.30-18.45 (ei opetusta 4.11.)
Opettaja: Satu Hakamäki
Kurssimaksu: 80€
Oppilasminimi: 7 hlöä

Kurssikuvaus:
Kurssilla opetellaan foksin, fuskun ja valssin alkeet sekä viemisen ja seuraamisen perusteita. Näillä taidoilla pystyt tanssimaan suurimman osan kappaleista eli kurssi antaa hyvät tanssivalmiudet juhliin ja tanssilavoille. Tulit sitten yksin, kaksin tai porukalla, olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kurssi sopii uutta harrastusta aloittaville ja aiemmin opitun kertaamisesta kiinnostuneille.

Tanssikoulu on sateenkaarihenkinen. Emme tee oletuksia osallistujien sukupuolesta, suuntautumisesta tai viejän ja seuraajan rooleista. Toimintaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita. (https://tanssitiimi.com/turvallisemman-tilan-periaatteet/)

VOGUE FEMME – tiiviskurssi, avoin taso, 3x90min


Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi (Tuureporinkatu 13 E 80)
Aika: 4.11 klo 17.15-18.45, 5.11. klo 15.30-17.00 ja 6.11. klo 15.30-17.00
Opettaja: Lotta Lähteenmäki
Kurssimaksu: Koko kurssi 50€, 2 päivää 35€, 1 päivä 20€
Oppilasminimi: 7 hlöä

Lajikuvaus:
Voguing on New Yorkin Harlemin mustien ja latinoiden LGBTQ-yhteisöjen keskuudessa syntynyt alakulttuuri ja muotimaailmasta inspiroitunut tanssilaji. Voguing-tyylejä on useita (esim. old way, new way, femme) ja kullakin tyylillä on omat tyypilliset tekniikkansa ja liikekielensä. Kaikille voguing-tyyleille on tyypillistä runsas käsitekniikoiden käyttö, tyylitellyt kävelyt, erilaiset poseeraukset, sekä itsevarma asenne. Femme – tyylille ominaista on liikekielen pehmeys, pyöreys ja dramaattisuus, sekä kehon muodoilla liioittelu.


Kurssikuvaus: Kurssilla opetellaan vogue femme tyyliä ja tutustutaan sen viiteen elementtiin (catwalk, handsperformance, spins and dips, duckwalk ja floor performance). Aikaisempaa kokemusta voguingista ei tarvita. Harjoituksia lähestytään oppilaslähtöisesti, eli opettaja voi tarpeen mukaan antaa helpompia tai haastavampia variaatioita tunneilla tehtävistä harjoituksista. Lajin tyylin vuoksi osallistujien alaikäraja on 14 vuotta. Tuntiasuna on omanlainen treeniasu ja puuvillasukat. Pitkät hiukset kiinni ja juomapullo mukaan.

Tanssikoulu on sateenkaarihenkinen. Emme tee oletuksia osallistujien sukupuolesta tai suuntautumisesta. Toimintaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita. (https://tanssitiimi.com/turvallisemman-tilan-periaatteet/)

Tanssia kesäilloissa POP-IN 5.–12.6.2022

Ihanat alkukesän hetket Tanssitiimin ilta-auringon valaisemassa tanssisalissa

Tanssia kesäilloissa POP-IN tanssitapahtuma tarjoaa virkistävän lähdön kuumaan kesään. Tunnit myydään kahden tunnin komboina. Valitse niin monta komboa kuin haluat ja tule mukaan, kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki tunnit ovat avoimen tason tunteja – ei vaikeita koreografioita vaan sykettä, liikettä, vuorovaikutusta ja tekemisen riemua!

  1. Luo käyttäjätili MyClubiin ja liity Tanssikoulu Tanssitiimin oppilaaksi tai kirjaudu MyClub-tilillesi (ks. https://tanssitiimi.com/ilmoittautuminen/)
  2. Ilmoittaudu Tanssia kesäilloissa tapahtumaan
  3. Valitse haluamasi tuntikombot
  4. Laskutamme tunnit sähköpostitse valitsemiesi tuntien mukaan
KOMBOTENNAKKOHINTA 31.5.2022 €HINTA €
12022
23639
35256
46670
58084
69296
RAJATON110120

STEPIN ALKEET – tiiviskurssi 5x 2h alk. la 21.8. klo 14.00-16.00 – HUOM! kurssia jatketaan kauden loppuun, tunti klo 14.00-15.00 lukujärjestyksessä!

Opettaja: Minna Karesluoto Kurssimaksu: 100€ Ilmoittautuminen: MyClub – tapahtumat

Stepin alkeiden – tiiviskurssilla stepin harjoittelu aloitetaan aivan alkeista ja haltuun otetaan steppaajan perustaidot. Alkeiskurssilla opittujen taitojen avulla pääsee harrastamisessa hyvin alkuun ja jatkamisesta kiinnostuneet voivat jatkaa opintoja avoimen tason tunneilla. Steppi on tanssia ja musiikkia – liikkeellä tuotettuja rytmejä ja tanssi-ilmaisua. Se on rytmikäs ja iloinen tanssilaji, jossa steppaajan keho ja kengät toimivat ikään kuin soittimina. Steppiä tanssitaan nahkakengillä, joiden kärjissä olevien kovien metallilevyjen napautuksista, iskuista ja raahauksesta lähtee erilaisia ääniä.  Alkeiskurssin ensimmäisille kerroille voit saapua vaikka vaaleapohjaisissa tennareissa – opettaja opastaa oikeanlaisten kenkien hankinnassa. Steppikurssilla asuna on omanlainen rento, liikkumiseen sopiva asu ja steppikengät. Muista juomapullo!

TPO 9-13v. ja 13+v. KOREOGRAFIA & KOMPOSITIO: 10 x kurssi alk. 11.1.2021 (ei opetusta vk 8)

Opettaja: Suvi Salmenkivi ja Laura Wiklund Kurssimaksu: 50€, kurssi kuuluu rajattomaan lukukausimaksuun Ilmoittautuminen: kauden alkuun mennessä

Kurssin aikana tanssin TPO-oppilaat pääsevät tekemään sitä, mikä on tanssista kaikkein parasta – nimittäin luomaan yhdessä oman koreografian, joka on juuri heille tehty! Kurssilla oppilaat koostavat oppilaiden omista pienistä liikesommitelmista ja opettajan liikemateriaalista yhdessä opettajan kanssa oppilaiden vahvuuksia hyödyntävän koreografian kevään tanssilyhytelokuvan kuvauksia varten. Kompositiolla tarkoitetaan ohjatun improvisaation (oma luova liike-ilmaisu) avulla luotua liike-materiaalia. Teos luodaan kokonaisuudessaan yhdessä, eli kurssilla oppilaat pääsevät osallistumaan myös musiikin/äänimaailman, kuvauslokaation, puvustuksen ja rekvisiitan suunnitteluun. Toivoisimme, että kaikki TPO-oppilaamme pääsivät osallistumaan tälle kurssille, sillä yhdessä tekeminen on tosi motivoivaa ja projektista tulee varmasti kiva! Kurssin opettajina toimivat Tanssitiimissä opetusharjoitteluaan keväällä 2021 suorittavat Suvi Salmenkivi ja Laura Wiklund.

ROUTES, PHYSICAL CONTEMPORARY MOVEMENT & DANCE – tiiviskurssi (nuoret/aikuiset): 6 x 90min 6.3.- 17.4.2021 (ei opetusta vk 13, Pääsiäinen)

Opettaja: Laura Wiklund Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi (Tuureporinkatu 13E 80) Aika: lauantaisin 11.30- 13.00 Kurssimaksu: 50€ Ilmoittautuminen: 27.2.2021 mennessä, s-postitse, tekstiviestitse tai MyClubissa

Tunneilla tehdään liikemateriaalia inspiroituneena laajasta ja vauhdikkaasta tilan käytöstä, soljuvasta keskustalähtöisestä lattiatekniikasta ja reaktiivisesta improvisaatiosta. Lähestymme liikettä kehon luisesta rakenteesta, painovoimasta ja energian siirrosta käsiin. Raajojen ja keskustan välisen yhteyden ymmärtäminen, löytäminen ja vahvistaminen ovat keskeisessä roolissa. Kurssilla otetaan vaikutteita David Zambranon alun perin kehittämästä flying low-tekniikasta. Kurssin opettaja toimii Tanssitiimissä opetusharjoitteluaan keväällä 2021 suorittava Laura Wiklund. Laura on opiskellut tekniikkaa Falmouthin yliopistossa Englannissa yliopiston opettajien johdolla.

Suosittelemme kerrospukeutumista tunneille, sillä osa harjoitteista hyötyy ihon kosketuspinnasta ja osa vaatteiden suomasta luistosta. Pitkät hiukset kiinni.

%d bloggers like this: