KURSSIT

TULOSSA!

PARITANSSIN TIIVISKURSSI

Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi
Aika: 5.6. klo 12.15-15.15
Opettaja: Satu Hakamäki
Ilmoittautuminen:
1. katso ohjeet https://tanssitiimi.com/ilmoittautuminen/ tai
2. laita viestiä tanssitiimin.tuki.ry@gmail.com
Kurssimaksu: 35€/hlö, 65€/pari
Maksuväline: sähköpostilaskutus tai etusetelit

Kurssikuvaus: Opettele perusteet tai tule kertaamaan aiemmin oppimaasi. Kurssi antaa hyvät tanssivalmiudet juhliin tai tanssilavoille. Kurssilla käydään läpi foksin ja valssin perusteet. Näillä taidoilla pystyt tanssimaan suurimman osan esim. häissä tai tanssilavoilla soitettavista kappaleista. Voit tulla kurssille parin kanssa tai yksin. Aiempaa tanssikokemusta ei vaadita.

Huom! Lisätarjous kurssille osallistuville hääpareille – yksilöllinen häätanssikoreografia juuri teille! Koreografia + 3x yksityistunti 60min 200€ (norm. 225-255€)

Tanssia kesäilloissa POP-IN 5.–12.6.2022

Ihanat alkukesän hetket Tanssitiimin ilta-auringon valaisemassa tanssisalissa

Tanssia kesäilloissa POP-IN tanssitapahtuma tarjoaa virkistävän lähdön kuumaan kesään. Tunnit myydään kahden tunnin komboina. Valitse niin monta komboa kuin haluat ja tule mukaan, kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki tunnit ovat avoimen tason tunteja – ei vaikeita koreografioita vaan sykettä, liikettä, vuorovaikutusta ja tekemisen riemua!

  1. Luo käyttäjätili MyClubiin ja liity Tanssikoulu Tanssitiimin oppilaaksi tai kirjaudu MyClub-tilillesi (ks. https://tanssitiimi.com/ilmoittautuminen/)
  2. Ilmoittaudu Tanssia kesäilloissa tapahtumaan
  3. Valitse haluamasi tuntikombot
  4. Laskutamme tunnit sähköpostitse valitsemiesi tuntien mukaan
KOMBOTENNAKKOHINTA 31.5.2022 €HINTA €
12022
23639
35256
46670
58084
69296
RAJATON110120

STEPIN ALKEET – tiiviskurssi 5x 2h alk. la 21.8. klo 14.00-16.00 – HUOM! kurssia jatketaan kauden loppuun, tunti klo 14.00-15.00 lukujärjestyksessä!

Opettaja: Minna Karesluoto Kurssimaksu: 100€ Ilmoittautuminen: MyClub – tapahtumat

Stepin alkeiden – tiiviskurssilla stepin harjoittelu aloitetaan aivan alkeista ja haltuun otetaan steppaajan perustaidot. Alkeiskurssilla opittujen taitojen avulla pääsee harrastamisessa hyvin alkuun ja jatkamisesta kiinnostuneet voivat jatkaa opintoja avoimen tason tunneilla. Steppi on tanssia ja musiikkia – liikkeellä tuotettuja rytmejä ja tanssi-ilmaisua. Se on rytmikäs ja iloinen tanssilaji, jossa steppaajan keho ja kengät toimivat ikään kuin soittimina. Steppiä tanssitaan nahkakengillä, joiden kärjissä olevien kovien metallilevyjen napautuksista, iskuista ja raahauksesta lähtee erilaisia ääniä.  Alkeiskurssin ensimmäisille kerroille voit saapua vaikka vaaleapohjaisissa tennareissa – opettaja opastaa oikeanlaisten kenkien hankinnassa. Steppikurssilla asuna on omanlainen rento, liikkumiseen sopiva asu ja steppikengät. Muista juomapullo!

NYKY/JAZZ ALKEET – tiiviskurssi 8x 75min alk. 4.9. 2021 klo 12.30-13.45 (ei opetusta vk 41)

Opettaja: Iisa Niemi Kurssimaksu: 100€ Ilmoittautuminen: MyClub – tapahtumat

Nyky/jazz alkeet- tiiviskurssi on tanssin alkeiden peruskurssi. Kurssilla etsitään liikunnan iloa ja energiaa arkeen tanssista ja tutustutaan jazzille ja nykytanssille ominaiseen liikekieleen, rytmiin, tekniikkaan, tilankäyttöön, ilmaisuun ja tanssisanastoon. Tunti ei vaadi aiempaa liikuntataustaa tai tanssikokemusta eli aloitamme aivan alkeista. Kurssi sopii kaikille (nuorille ja aikuisille), jotka haluavat aloittaa uuden harrastuksen tanssin parissa tai palata pitkään tauolla olleen tanssiharrastuksen pariin. Tunneilla tehdään kehoa avaava ja vahvistava lämmittely, keskilattialla ja tilassa liikkuvia tekniikkaharjoituksia ja tanssillista loppusarjaa. Nyky/jazz-alkeet kurssilla itselle mieluisaa tanssilajia ja luontaiselta tuntuvaa liikkumisen tapaa voi etsiä rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä. Kurssin tarkoituksena on tarjota valmiudet tanssiharrastamisen jatkamiselle.

Nyky/jazz tunneilla asuna on omanlainen, mukava, rento ja esteettömän liikkumisen mahdollistava treeniasu (esim. urheilutrikoot ja t-paita) ja sukat. Pitkä tukka kiinni. Muista vesipullo!

TANSSIPEUHU 3-6v. + aikuinen – tiiviskurssi 10x n. 60min alk. 4.9.2021 klo 10-11 (ei opetusta vk 41) EI TOTEUTUNUT SYKSYLLÄ 2021

Opettaja: Iisa Niemi Kurssimaksu: 100€ Ilmoittautuminen: MyClub – tapahtumat

Tanssipeuhu 3-6v. + aikuinen – tunnilla tanssin maailmaan sukelletaan kivan yhteisen tekemisen kautta. Omaan kehoon, sen erilaisiin liikkumistapoihin ja yhdessä tekemiseen tutustutaan musiikkileikkien, luovan liikkeen ja lorujen ja laulujen avulla. Mielikuvitus – ja aistimatkailu innostaa pienet ja isot liikkeelle. Harjoittelu kehittää lapsen iänmukaisia perusliikuntataitoja ja kehotuntemusta, vahvistaa lapsen minäpystyvyyden kokemusta ja vuorovaikutustaitoja, sekä auttaa lasta omaksumaan erilaisia voimankäytön ja koskettamisen tapoja. Yhdessä oman aikuisen kanssa on turvallista tutustua harrastamiseen ja yhteinen toiminnallinen hetki on laatuaikaa teille molemmille! Tunnille lapsen kanssa voi tulla kuka tahansa lapselle tuttu, turvallinen aikuinen. Pienet ovat tunnilla pääroolissa, mutta aikuinenkin saa kevyen treenin – varatkaa siis molemmille mukaan asu, jossa on mukava liikkua.

Lasten tanssiasuna on omanlainen tanssimiseen ja liikkumiseen innostava asu. Pitkä tukka kiinni. HUOM! Ei tanssitossuja tai sukkahousuja – tunnilla tanssitaan paljain jaloin. Muista ottaa mukaan oma juomapullo. 

AIKUISBALETIN tiiviskurssi – alkeet/perustaso 10x 75min alk. 4.9.2021 klo 16.-17.15 (ei vk41) EI TOTEUTUNUT SYKSYLLÄ 2021

Opettaja: Iisa Niemi Kurssimaksu: 100€ Ilmoittautuminen: MyClub – tapahtumat

Tiiviskurssilla tutustutaan rauhallisessa tahdissa klassisen baletin tekniikkaan, liikekieleen ja ilmaisuun, sekä työstetään kehon kannatusta ja turvallisen tanssiharrastamisen mahdollistavia linjauksia. Kurssin keskiössä ovat hyvän ryhdin löytäminen, oman kehon kuuntelu ja tanssillisuus. Aikuisbaletti on monipuolista liikuntaa, joka parantaa kehonhallintaa, koordinaatiota, ryhtiä, voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Kurssilla tutuksi tulee klassisen baletin tyypillinen tuntirakenne: alkulämmittely, lattiatanko, tankosarjat, venyttely, keskilattiasarjat, tilassa liikkuvat sarjat, variaatio/koreografia (tuntitanssi) ja reverencé (kiitos tunnista). Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kurssi sopii uutta harrastusta aloittavalle ja baletin perusteita kertaaville. Etenemme kurssilla ryhmän kiinnostusten kohteiden ja tarpeiden mukaisesti. Kurssin tavoitteena on luoda edellytykset balettiharrastuksen jatkamiselle ja tutustuttaa lajin tekniikkaan, ilmaisuun ja balettitunnin rakenteeseen. Aikuisbaletin tiiviskurssilla asuna on omanlainen esteettömän liikkumisen mahdollistava ihonmyötäinen treeniasu. Pitkä tukka kiinni. Muista vesipullo!

AIEMMIN JÄRJESTETTYJÄ KURSSEJA:

TPO 9-13v. ja 13+v. KOREOGRAFIA & KOMPOSITIO: 10 x kurssi alk. 11.1.2021 (ei opetusta vk 8)

Opettaja: Suvi Salmenkivi ja Laura Wiklund Kurssimaksu: 50€, kurssi kuuluu rajattomaan lukukausimaksuun Ilmoittautuminen: kauden alkuun mennessä

Kurssin aikana tanssin TPO-oppilaat pääsevät tekemään sitä, mikä on tanssista kaikkein parasta – nimittäin luomaan yhdessä oman koreografian, joka on juuri heille tehty! Kurssilla oppilaat koostavat oppilaiden omista pienistä liikesommitelmista ja opettajan liikemateriaalista yhdessä opettajan kanssa oppilaiden vahvuuksia hyödyntävän koreografian kevään tanssilyhytelokuvan kuvauksia varten. Kompositiolla tarkoitetaan ohjatun improvisaation (oma luova liike-ilmaisu) avulla luotua liike-materiaalia. Teos luodaan kokonaisuudessaan yhdessä, eli kurssilla oppilaat pääsevät osallistumaan myös musiikin/äänimaailman, kuvauslokaation, puvustuksen ja rekvisiitan suunnitteluun. Toivoisimme, että kaikki TPO-oppilaamme pääsivät osallistumaan tälle kurssille, sillä yhdessä tekeminen on tosi motivoivaa ja projektista tulee varmasti kiva! Kurssin opettajina toimivat Tanssitiimissä opetusharjoitteluaan keväällä 2021 suorittavat Suvi Salmenkivi ja Laura Wiklund.

AIKUINEN & LAPSI Tanssii (3-6v.): 10 x 45-60min

Opettaja: Iisa Niemi Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi (Tuureporinkatu 13E 80) Aika: lauantaisin 10.30- n. 11.30: 30.1., 6.2., 20.2., 6.3., 13.3., 20.3., 10.4., 17.4, 1.5. ja 8.5., sekä mahdolliset esitysharjoitukset viikolla 20 tai 21. Kurssimaksu: 120€ (yht. 1 aikuinen & 1 lapsi) Ilmoittautuminen: 24.1.2021 mennessä

Aikuinen & lapsi (3-6v.) tanssii – tunnilla tanssin maailmaan sukelletaan kivan yhteisen tekemisen kautta. Omaan kehoon ja sen erilaisiin liikkumistapoihin, sekä yksin että yhdessä tekemiseen tutustutaan aisti- ja mielikuvitusmatkailun, tanssileikkien, oman luovan liikkeen, lorujen ja laulujen, tanssivälineiden ja kehorytmien avulla. Tehtävät harjoitteet kehittävät lapsen perusliikuntataitoja ja kehotuntemusta, sekä auttavat lasta omaksumaan erilaisia voimankäytön ja koskettamisen tapoja. Tunti innostaa lasta liikkumaan ja vahvistaa lapsen minäpystyvyyden kokemusta, sekä vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja. Oman aikuisen kanssa on turvallista tutustua harrastamiseen ja yhdessä vietetty mukava toiminnallinen hetki on laatuaikaa teille molemmille! Pienet saavat tällä tunnilla olla pääroolissa ja siksi myös tunnin kesto on liukuva – tunti voidaan ryhmän vireystila huomioon ottaen päättää tarvittaessa myös vähän aiemmin. Tunnille voi lapsen kanssa tulla, vaikka äiti, pappa tai isompi sisarus – mieluiten kuitenkin aina sama, lapselle tuttu ja turvallinen aikuinen. Tällä tunnilla aikuinenkin saa kevyen treenin – varatkaa siis mukaan juomapullo ja molemmille sellainen asu, jossa on kiva ja helppo liikkua.


Lasten tanssiasuna on lastentanssitunneilla omanlainen tanssimiseen ja liikkumiseen innostava asu, esim. trikooasu (pitkähihainen ja legginsit) tai balettimekko. Tukka kiinni omalla tyylillä. Tunnilla tanssitaan paljain varpain, sillä salimme lattia on tossujen, sukkien ja sukkahousujen kanssa liian liukas lapsilleMuista ottaa mukaan oma juomapullo!

ROUTES, PHYSICAL CONTEMPORARY MOVEMENT & DANCE – tiiviskurssi (nuoret/aikuiset): 6 x 90min 6.3.- 17.4.2021 (ei opetusta vk 13, Pääsiäinen)

Opettaja: Laura Wiklund Paikka: Tanssikoulu Tanssitiimi (Tuureporinkatu 13E 80) Aika: lauantaisin 11.30- 13.00 Kurssimaksu: 50€ Ilmoittautuminen: 27.2.2021 mennessä, s-postitse, tekstiviestitse tai MyClubissa

Tunneilla tehdään liikemateriaalia inspiroituneena laajasta ja vauhdikkaasta tilan käytöstä, soljuvasta keskustalähtöisestä lattiatekniikasta ja reaktiivisesta improvisaatiosta. Lähestymme liikettä kehon luisesta rakenteesta, painovoimasta ja energian siirrosta käsiin. Raajojen ja keskustan välisen yhteyden ymmärtäminen, löytäminen ja vahvistaminen ovat keskeisessä roolissa. Kurssilla otetaan vaikutteita David Zambranon alun perin kehittämästä flying low-tekniikasta. Kurssin opettaja toimii Tanssitiimissä opetusharjoitteluaan keväällä 2021 suorittava Laura Wiklund. Laura on opiskellut tekniikkaa Falmouthin yliopistossa Englannissa yliopiston opettajien johdolla.

Suosittelemme kerrospukeutumista tunneille, sillä osa harjoitteista hyötyy ihon kosketuspinnasta ja osa vaatteiden suomasta luistosta. Pitkät hiukset kiinni.

%d bloggers like this: