OPETUSSUUNNITELMA

Tanssikoulu Tanssitiimissä kaikkia harrastajia kannustetaan omannäköisten opinpolkujen luomiseen. Opetuksen lähtökohtana ovat paitsi taiteen perusopetuksen tavoitteet, myös oppilaiden yksilölliset edellytykset ja valmiudet, kiinnostuksen kohteet, tarpeet ja tavoitteet. Opetus on oppilas- ja ryhmälähtöistä, tavoitteellista eli osaamisen tasolta toiselle etenevää. Ohjausryhmät ovat pieniä ja ilmapiiri lämmin ja kotoisa. Oppilaita kannustetaan taiteelliseen työskentelyyn ja pitkäjänteiseen, tavoitteelliseen harrastamiseen, mutta myös oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vuoksi harrastamista tuetaan. Tavoitteenamme on kasvattaa taitavia, tuntevia, tietäviä ja tiedostavia tanssijoita ja tanssin harrastajia. Kaikilla Tanssitiimin tunneilla tärkeintä on tanssin ilo. Tavoitteena on, että oppilas nauttii tekemästään ja kokee itse myös harrastuksessaan edistymisen mielekkääksi. Opettaminen tapahtuu kannustaen ja rakentaen, oppiminen omien onnistumisten ja oivallusten kautta. Upeat puitteet ja hyvä tiimihenki luovat turvallisen ympäristön ihmisenä ja tanssijana kasvamiselle.

TERVETULOA TANSSIHARRASTUKSEN PARIIN!

Tanssikoulu Tanssitiimi sijaitsee aivan Turun ydinkeskustassa, linja-autoaseman kyljessä, vain 600m päässä Turun torilta. Upean vanhan kivitalon pihapiiri johdattaa kauniiseen kaari-ikkunalliseen tanssisaliimme.

Tanssikoulu Tanssitiimi tarjoaa tasokasta ja monipuolista opetustoimintaa kaikenikäisille ja kaiken tasoisille tanssijoille. Tanssitiimin tanssiyhteisöön jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on!

Kaikki Tanssikoulu Tanssitiimissä annettava opetus on tanssin taiteen perusopetusta. Tanssikoulu Tanssitiimin oppilaana voit suorittaa tanssin taiteen perusopintojen yleisen oppimäärän (500h) opinnot ja kerryttää opintosuorituksia laajaan oppimäärään (800h). Oppimäärä suoritetaan omien tanssituntien puitteissa, eli vaikka opetussuunnitelma määrittää opetuksen tavoitteet, jokaisen tanssipolku on yksilöllinen. Tanssin taiteen perusopetus on oppimäärää suorittavalle tavoitteellista harrastustoimintaa. Oppimäärän suorittava saa yksilöllistä ohjausta opinnoissaan etenemiseen ja päättötodistuksen opintojen päättyessä. Oppimäärää suorittavaksi oppilaaksi voi ilmoittautua missä tahansa iässä, eikä aikarajaa opintojen suorittamiselle ole. Oppimäärän kerryttämisen voi aloittaa 9-vuotiaana.

TANSSIKOULU TANSSITIIMI

Tuureporinkatu 13E 80 20100 TKU

tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com

+358447753270

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse

tai puhelimitse virka-aikaan

%d bloggers like this: