OPETUS

Tanssikoulu Tanssitiimissä kaikkia harrastajia kannustetaan oman näköisten opinpolkujen luomiseen. Opetuksen lähtökohtana ovat paitsi taiteen perusopetuksen tavoitteet, myös oppilaiden omat yksilölliset edellytykset, kiinnostuksen kohteet, tarpeet ja tavoitteet. Opetus on yksilöllistä, osaamisen tasolta toiselle etenevää ja ohjausryhmät ovat pieniä. Oppilaita kannustetaan pitkäjänteiseen taiteelliseen työskentelyyn ja tavoitteelliseen harrastamiseen, mutta myös oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vuoksi harrastamista tuetaan. Tavoitteenamme on kasvattaa taitavia, tuntevia, tietäviä ja tiedostavia tanssijoita ja tanssin harrastajia. Kaikilla Tanssitiimin tunneilla tärkeintä on tanssin ilo. Tavoitteena on, että oppilas nauttii ja kokee itse myös harrastuksessaan edistymisen mielekkääksi. Opettaminen tapahtuu kannustaen ja rakentaen – oppiminen omien onnistumisten ja oivallusten kautta. Upeat puitteet ja hyvä tiimihenki luovat turvallisen ympäristön ihmisenä ja tanssijana kasvamiselle. Tanssin perusopinnot voi Tanssitiimissä aloittaa 9-vuotiaana – aikarajaa tai yläikää rajaa ei opinnoille ole!

TERVETULOA TANSSIHARRASTUKSEN PARIIN!

Tanssikoulu Tanssitiimi sijaitsee aivan Turun ydinkeskustassa, linja-autoaseman kyljessä, vain 600m päässä Turun torilta. Upean vanhan kivitalon pihapiiri johdattaa kauniiseen kaari-ikkunalliseen tanssisaliimme.

TUNNIT

Tanssikoulu Tanssitiimi tarjoaa tunteja kaikenikäisille- ja tasoisille tanssin ja liikkeen ystäville. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Tanssikoulu Tanssitiimissä voit suorittaa tanssin taiteen yleisen oppimäärän perusopinnot. Tutustu tanssikoulun opetussuunnitelmaan ja ilmoittaudu TPO- oppilaaksi.

OPETTAJAT

Kaikki Tanssitiimin opettajat tekevät työtään suurella sydämellä, vankalla ammattitaidolla, aidosti välittäen ja intohimosta lajiin. Lue meistä lisää:

Etsi sopivin maksuvaihtoehto
Tutustu koulutussääntöihin
Ilmoittaudu oppilaaksi

Tanssikoulu TANSSITIIMI

Tanssin taiteen perusopetusta Turussa jo 37-vuotta!

May 2020
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
%d bloggers like this: