OPETUSTOIMINTA

Tanssikoulu Tanssitiimissä kaikkia harrastajia kannustetaan oman näköisten opinpolkujen luomiseen. Opetuksen lähtökohtana ovat paitsi taiteen perusopetuksen tavoitteet, myös oppilaiden omat yksilölliset edellytykset, kiinnostuksen kohteet, tarpeet ja tavoitteet. Opetus on yksilöllistä, osaamisen tasolta toiselle etenevää ja ohjausryhmät ovat pieniä. Oppilaita kannustetaan pitkäjänteiseen taiteelliseen työskentelyyn ja tavoitteelliseen harrastamiseen, mutta myös oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vuoksi harrastamista tuetaan. Tavoitteenamme on kasvattaa taitavia, tuntevia, tietäviä ja tiedostavia tanssijoita ja tanssin harrastajia. Kaikilla Tanssitiimin tunneilla tärkeintä on tanssin ilo. Tavoitteena on, että oppilas nauttii ja kokee itse myös harrastuksessaan edistymisen mielekkääksi. Opettaminen tapahtuu kannustaen ja rakentaen – oppiminen omien onnistumisten ja oivallusten kautta. Upeat puitteet ja hyvä tiimihenki luovat turvallisen ympäristön ihmisenä ja tanssijana kasvamiselle. Tanssin perusopinnot voi Tanssitiimissä aloittaa 9-vuotiaana – aikarajaa tai yläikää rajaa ei opinnoille ole!

TERVETULOA TANSSIHARRASTUKSEN PARIIN!

Tanssikoulu Tanssitiimi sijaitsee aivan Turun ydinkeskustassa, linja-autoaseman kyljessä, vain 600m päässä Turun torilta. Upean vanhan kivitalon pihapiiri johdattaa kauniiseen kaari-ikkunalliseen tanssisaliimme.

Tanssikoulu Tanssitiimi tarjoaa tasokasta opetustoimintaa kaikenikäisille ja kaikentasoisille tanssijoille. Tanssitiimin tanssiyhteisöön jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on!

.

Tanssikoulu Tanssitiimissä voit suorittaa myös

tanssin taiteen yleisen oppimäärän perusopinnot.

Tutustu tanssikoulun opetussuunnitelmaan

ja ilmoittaudu TPO- oppilaaksi!

Etsi sopivin maksuvaihtoehto
Tutustu koulutussääntöihin
Ilmoittaudu oppilaaksi

TANSSIKOULU TANSSITIIMI Oy

Tuureporinkatu 13E 80 20100 TKU

tanssikoulu.tanssitiimi@outlook.com

+358447753270

Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse

tai puhelimitse virka-aikaan

%d bloggers like this: