TPO-OPPILAAKSI

KENELLE?

Tanssin taiteen perusopinnot soveltuvat kaikille pitkäjänteisestä ja tavoitteellisesta tanssin harrastamisesta kiinnostuneille. Opinnot voi suorittaa itse valitsemillaan tanssitunneilla ja kursseilla, eikä opintojen suorittamisesta tule lisäkustannuksia. TPO-oppilaana saat kannustavaa ja rakentavaa yksilöllistä palautetta tanssiopinnoissa edistymisestäsi ja todistuksen suorittamistasi opinnoista. Tanssikoulu Tanssitiimissä yleisen oppimäärän opinnot voi aloittaa aikaisintaan 9-vuotiaana, mutta yläikää tai aikarajaa ei ole – tanssin taiteen perusopinnot voi siis suorittaa Tanssitiimissä myös aikuisiällä!

TPO-OPPILAANA

Saat tukea opinnoissa edistymiseen

TPO-oppilaat saavat yksilöllistä ohjausta. Syyskauden päättyessä oppilaat saavat kirjallisen palautteen ja kevätkauden päättyessä suullisen palautteen. Palautteen saaminen auttaa oppilasta etenemään opinnoissaan ja saavuttamaan omat tavoitteensa tanssin saralla. Kannustava palaute innostaa jatkamaan!

Voit hakea vapaaoppilas – paikkaa

TPO-oppilaana voit hakea vapaaoppilaspaikkaa eli osallistua ilmaiseksi yhdelle tai useammalle tunnillesi, mikäli taloudellinen tilanne on este tai hidaste harrastamiselle, mutta olet motivoitunut, innostunut ja aktiivinen tanssinharrastaja.

Saat päättötodistuksen tai todistuksen suorittamistasi opinnoista

Tanssin taiteen perusopetuksen todistus vastaa musiikkiopistotason todistusta ja on osoitus oman osaamisen pitkäjänteisestä kehittämisestä tanssin saralla. Todistuksesta on hyötyä esim. opiskelupaikkaa tai työtehtävää haettaessa.

OPETUSSUUNNITELMA

TANSSIKOULU TANSSITIIMIN TANSSIN TAITEEN PERUSOPETUKSEN YLEISEN OPPIMÄÄRÄN OPETUSSUUNNITELMA:

%d bloggers like this: