OPETUSSUUNNITELMA

KENELLE?

Tanssin taiteen perusopinnot soveltuvat kaikille pitkäjänteisestä ja tavoitteellisesta tanssin harrastamisesta kiinnostuneille. Opinnot voi suorittaa itse valitsemillaan tanssitunneilla ja kursseilla, eikä opintojen suorittamisesta tule mitään lisäkustannuksia. TPO-oppilaana saat todistuksen suorittamistasi opinnoista ja säännöllistä kannustavaa ja rakentavaa palautetta tanssiopinnoissa edistymisestäsi. Tanssikoulu Tanssitiimissä yleisen oppimäärän opinnot voi aloittaa aikaisintaan 9-vuotiaana, mutta yläikää tai aikarajaa ei ole – tanssin perusopinnot voi siis suorittaa Tanssitiimissä myös aikuisena!

TPO-OPPILAANA

Saat henkilökohtaisempaa ohjausta ja palautetta opinnoissa edistymisestä!

Syyskauden päätteeksi TPO-oppilaat saavat kirjallisen palautteen ja kevätkauden päätteeksi suullisen palautteen. Palautteen saaminen edesauttaa opinnoissa edistymistä ja kannustaa tanssimisen jatkamiseen!

Voit hakea vapaaoppilas – paikkaa

Tanssitiimi sitoutuu toiminnassaan yhdenvertaisuuden edistämiseen – tanssi kuuluu tasapuolisesti kaikille! Vapaaoppilaspaikkaa voi hakea, mikäli taloudellinen tilanne on este harrastamiselle, mutta olet motivoitunut, innostunut ja aktiivinen tanssinharrastaja. VP-paikkaa voit hakea yhdelle tai useammalle tunnille.

Saat etuja kursseille, teatterivierailuihin…

Tanssikoulu järjestää epäsäännöllisen säännöllisesti tiiviskursseja, leirejä ja muuta toimintaa (kuten yhteisiä teatterivierailuja). TPO-oppilaana olet oikeutettu edullisempaan hintaan tai jopa ilmaiseen osallistumiseen.

OPETUSSUUNNITELMA

TANSSIKOULU TANSSITIIMIN TANSSIN TAITEEN PERUSOPETUKSEN YLEISEN OPPIMÄÄRÄN OPETUSSUUNNITELMA:

TANSSIKOULU TANSSITIIMIN TASA-ARVO-JA YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA:

%d bloggers like this: