TANSSITIIMIN TANSSIN TAITEEN TUKI RY

Tule mukaan tukemaan tanssin taiteen perusopetusta

Tanssitiimin tanssin taiteen tuki ry eli 4T ry on Tanssitiimin oppilaiden ja tukijoiden oma yhteisö. Yhdistyksen tarkoituksena on korkeatasoisen ja pitkäjänteisen tanssinopetustoiminnan järjestäminen ja tanssin taiteen kestävän kehityksen tukeminen. Jäseneksi liittymällä edistät tanssin taiteen ja tanssin taiteen perusopetuksen asemaa Turussa.

Tanssinopetustoiminnan lisäksi yhdistys järjestää kaikille avoimia oppilasnäytöksiä, mielenkiintoisia tiiviskursseja, mahdollistaa taiteellisten oppilasproduktioiden toteuttamisen sekä järjestää tanssiteatterivierailuja ja muita kulttuuritapahtumia.

Visiomme on taiteellisesti kunnianhimoisen, laadukkaan ja vetovoimaisen tanssin harrastustoiminnan toteuttaminen yhdessä luoden ja yhteisestä iloiten. Tanssi kuuluu kaikille!

Yhdistyksen jäsenenä:

  • edistät tanssin taiteen ja tanssin taiteen perusopetuksen asemaa
  • vaikutat yhdistyksen toimintaan
  • osallistut edullisemmin tiiviskursseille
  • osallistut kulttuurielämyksiin edullisin ryhmäalennuksin
  • saat Tanssitiimin logolla varustetun treenikassin

Liity jäseneksi!

Perusjäsenyys 20e/toimintavuosi
Kannatusjäsenyys 40e/toimintavuosi


Jäseneksi ilmoittautuminen on nyt mahdollista!

Liity jäseneksi täyttämällä alla oleva lomake ja maksa jäsenyystyypin mukainen jäsenmaksu yhdistyksen tilille: FI35 1544 3000 2066 69.
Viitenumero: 1232
Saaja: Tanssitiimin tanssin taiteen tuki ry

Ilmoittautumalla nyt jäsenyytesi jatkuu vuoden 2021 loppuun asti.

Kevätkaudesta 2021 alkaen voit halutessasi liittyä yhdistyksen jäseneksi ilmoittautuessasi Tanssikoulu Tanssitiimin oppilaaksi.

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Yhdistyksen jäsenrekisteriin kerätään tiedot jäsenen nimestä, sähköpostiosoitteesta, jäsenyyden tyypistä, jäsenmaksun maksajasta sekä jäseneksi liittymisen päivämäärästä. Maksajan tiedot säilytetään jäsenyyden rekisteröintiin asti. Muut tiedot säilytetään kuluvan jäsenyyskauden ajan. Tietoja ei luovuteta yhdistyksen ulkopuolisille, ja niitä käytetään vain yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen ja yhdistyslain mukaisen jäsenkirjan ylläpitöön.

Tanssitiimin tanssin taiteen tuki ry:

4T ry on syksyllä 2020 perustettu yhdistys. Yhdistyksen hallituksessa toimii tanssikoulun oppilaita, oppilaiden lähimmäisiä, tanssikoulun tukijoita ja opettajia. Toimikautena 2020-2021 yhdistyksen hallituksessa toimivat yhdistyksen perustajajäsenet Iisa Niemi (puheenjohtaja), Suvi Tuovinen (sihteeri), Eeva Kronqvist (rahastonhoitaja), Aiste Ivanauskaite (varapuheenjohtaja), sekä muut hallitusjäsenet Martta Lahtinen ja Saana Talja. Tanssitiimin opetustoiminta siirtyy yhdistyksen vastuulle vuoden 2021 aikana.

Kannatuskauppa avattu!

Käy kurkkaamassa yhdistyksen kannatuskauppaa! Tuotot käytetään yhdistyksen toimintaan.

%d bloggers like this: