YHDISTYS

Tule mukaan tukemaan tanssin taiteen perusopetusta

Tanssitiimin tanssin taiteen tuki ry eli 4T ry on Tanssitiimin oppilaiden ja tukijoiden oma yhteisö, joka vastaa Tanssikoulu Tanssitiimin tanssin taiteen perusopetuksen järjestämisestä. Yhdistyksen tarkoituksena on korkeatasoisen ja pitkäjänteisen tanssinopetustoiminnan järjestäminen ja tanssin taiteen kestävän kehityksen tukeminen. Jäseneksi liittymällä edistät tanssin taiteen ja tanssin taiteen perusopetuksen asemaa Turussa.

Visiomme on taiteellisesti kunnianhimoisen, laadukkaan ja vetovoimaisen tanssin harrastustoiminnan toteuttaminen yhdessä luoden ja yhteisestä iloiten. Tanssi kuuluu kaikille!

Yhdistyksen jäsenenä:

  • edistät tanssin taiteen ja tanssin taiteen perusopetuksen asemaa
  • vaikutat yhdistyksen toimintaan
  • osallistut edullisemmin tiiviskursseille
  • osallistut kulttuurielämyksiin edullisin ryhmäalennuksin

Liity jäseneksi!

Perusjäsenyys 20e/toimintavuosi
Kannatusjäsenyys 40e/toimintavuosi


Jäseneksi ilmoittautuminen on nyt mahdollista!

Liity jäseneksi oppilaaksi ilmoittautumisen yhteydessä oppilas- ja jäsenrekisteri MyClubissa tai täyttämällä alla oleva lomake ja maksamalla jäsenmaksu yhdistyksen tilille: FI35 1544 3000 2066 69.
Viitenumero: 1232
Saaja: Tanssitiimin tanssin taiteen tuki ry

Ilmoittautumalla nyt jäsenyytesi jatkuu vuoden 2021 loppuun asti.

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Yhdistyksen jäsenrekisteriin kerätään seuraavat tiedot: jäsenen nimi, syntymäaika, kotikunta, sähköpostiosoite, jäsenyystyyppi, jäsenmaksun maksajan tiedot sekä jäsenyyden alkamis- ja päättymispäivämäärä. Maksajan tiedot säilytetään jäsenyyden rekisteröintiin asti. Muut tiedot säilytetään kuluvan jäsenyyskauden ajan. Yhteystietoja käytetään yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen ja jäsentietoja yhdistyslain mukaisen jäsenkirjan ylläpitoon. Jäsenrekisteriin merkittyjä tietoja luovutetaan ulkopuolisille ainoastaan yhdistyksen toiminnanjärjestämisen rahoittamiseen liittyviin avustushakemuksiin liittyen.

Tanssitiimin tanssin taiteen tuki ry:

4T ry on syksyllä 2020 perustettu yhdistys. Yhdistyksen hallituksessa toimii tanssikoulun oppilaita, oppilaiden lähimmäisiä, tanssikoulun tukijoita ja opettajia. Toimikautena 2020-2021 yhdistyksen hallituksessa toimivat yhdistyksen perustajajäsenet Iisa Niemi (puheenjohtaja), Suvi Tuovinen (sihteeri), Eeva Kronqvist (rahastonhoitaja), Aiste Ivanauskaite (varapuheenjohtaja), sekä muut hallitusjäsenet Martta Lahtinen ja Saana Talja, sekä varajäsenet Satu Hakamäki ja Elisa Hupa.

Kannatuskauppa avattu!

Käy kurkkaamassa yhdistyksen kannatuskauppaa! Tuotoilla tuetaan yhdistyksen toimintaa.

%d bloggers like this: