YHDISTYS

Tule mukaan tukemaan tanssin taiteen perusopetusta

Tanssitiimin tanssin taiteen tuki ry eli tuttavallisemmin 4T ry on Tanssitiimin oppilaiden ja tukijoiden oma yhteisö, joka vastaa Tanssikoulu Tanssitiimin tanssin toiminnan järjestämisestä. Yhdistyksen tarkoituksena on korkeatasoisen ja pitkäjänteisen tanssin taiteen perusopetuksen järjestäminen ja tanssin taiteen kestävän kehityksen tukeminen. Jäseneksi liittymällä edistät tanssin taiteen ja tanssin taiteen perusopetuksen asemaa Turussa. Lukukausimaksulla opetukseen osallistuva liittyy automaattisesti yhdistyksen jäseneksi. Alaikäisen oppilaan puolesta jäseneksi liittyy oppilaan huoltaja. Oppilasjäsenen jäsenyys on voimassa lukuvuoden ajan.

Visiomme on taiteellisesti kunnianhimoisen, laadukkaan, vetovoimaisen ja saavutettavan tanssin harrastustoiminnan toteuttaminen yhdessä luoden ja yhteisestä iloiten. Tanssi kuuluu tasapuolisesti kaikille!

Liity jäseneksi!

Perusjäsenyys 20e/toimintavuosi
Kannatusjäsenyys 40e/toimintavuosi

Liity jäseneksi oppilaaksi ilmoittautumisen yhteydessä, oppilas- ja jäsenrekisteri MyClubissa tai täyttämällä alla oleva lomake ja maksamalla jäsenmaksu yhdistyksen tilille: FI35 1544 3000 2066 69.
Viitenumero: 1232
Saaja: Tanssitiimin tanssin taiteen tuki ry

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Yhdistyksen jäsenrekisteriin kerätään seuraavat tiedot: jäsenen nimi, syntymäaika, kotikunta, sähköpostiosoite, jäsenyystyyppi, jäsenmaksun maksajan tiedot sekä jäsenyyden alkamispäivämäärä (ja päättymispäivämäärä). Maksajan tiedot säilytetään jäsenyyden rekisteröintiin asti. Yhteystietoja käytetään yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen ja jäsentietoja yhdistyslain mukaisen jäsenkirjan ylläpitoon. Jäsenrekisteriin merkittyjä tietoja luovutetaan ulkopuolisille ainoastaan yhdistyksen toiminnanjärjestämisen rahoittamiseen liittyviin avustushakemuksiin liittyen.

Tanssitiimin tanssin taiteen tuki ry:n hallitus:

4T ry on syksyllä 2020 perustettu yhdistys. Yhdistyksen hallituksessa toimii tanssikoulun oppilaita, oppilaiden lähimmäisiä, sekä tanssikoulun tukijoita ja opettajia. Hallituksen kokoonpano on tällä hetkellä seuraava: Saana Talja (puheenjohtaja), Iisa Niemi (rahastonhoitaja), Martta Lahtinen (sihteeri), Aiste Ivanauskaite (varapuheenjohtaja) ja Satu Hakamäki (hallitusjäsen). Hallitukseen etsitään lisää innokkaita ja vastuuntuntoisia käsipareja. Mikäli sinä voisit olla etsimämme henkilö, ota matalalla kynnyksellä yhteyttä. Mikäli et ole kiinnostunut hallitustoiminnasta, mutta autat muutoin mielelläsi toiminnassa, otamme apusi vastaan ilolla.

Kannatuskauppa avattu!

Käy kurkkaamassa yhdistyksen kannatuskauppaa! Tuotoilla tuetaan yhdistyksen toimintaa.

%d bloggers like this: